Tuesday, August 4, 2009

Finish......Segala-galanya sudah selesai, kami berjaya menyempurnakan tugas saya dan rakan-rakan sebagai magician. Semua berpuas hati dengan persembahan kami. Magic yang kami persembahkan juga cukup mengagumkan yang menonton. Persembahan kami ditunggu-tunggu oleh semua yang hadir pada masa itu. Pada mulanya saya agak cemas juga, bersandarkan pengalaman yang ada semua dapat di atasi.

Persembahan saya dan rakan-rakan lebih kepada Close Up Magic dan Street Magic. 30 miniit yang pertama kami membuat secara Close UP dan 30 minit yang kedua kami buat secara Street Magic. Hari jadi Azmi juga dimeriahkan dengan persembahan tarian "Igal-igal". tarian yang berasal daripada suku kaum Bajau. Juga tidak ketinggalan tarian moden iaitu "Shuffle". Hebat juga persembahan mereka.

Selepas membuat persembahan dihari jadi Azmi kami terus ke Ekspo Beli Barangan Buatan Malaysia. Sekali lagi kami menggamatkan suasana di sana. Ramai yang kagum melihat persembahan magic kami. Kami lagi bersemangat dengan respon yang diberi. Hinggakan kami berasa penat. Sampai mabuk kami dibuatnya...Terima kasih rakan-rakan dari BRONEO MAGIC..we are good Magician Team... terima kasih juga untuk keluarga Azmi menjemput kami untuk membuat persembahan hari jadi anaknya...MAGICCCC!!!!

No comments: