Sunday, February 21, 2010

Arcane contest 2010


Hari ni aku berjaya membawa kumpulan nasyid aku menjadi naib johan dalam pertandingan nasyid peringkat zon bandar utara daerah Tawau. Nasyid diantara bidang yang paling aku minati sebelum mengenali magic. Namun, kemenangan nasyid ini adalah yang pertama bagi sekolah aku dan kemenangan pertama selepas aku pindah dari Klang Selangor.

Naib johan sudah memadai bagi aku. Aku pun tak mengharap sangat dapat nombor dalam pertandingan nasyid ini. Apa yang penting penyertaan dalam pertandingan tersebut, kalah atau menang belakang cerita. Nampaknya tahun ni, tahun naib juara je aku dapat, FMS street Magic dapat naib juara, nasyid pun naib juara. hahahahahaha...
Sekali lagi aku menyertai satu lagi pertandingan magic anjuran Ellusionist iaitu "Arcane Contest". Memandangkan aku sudah membeli Arcane deck ini dengan harga yang mahal. Aku pun menyertai pertandingan ini. Seperti nasyid juga, apa yang penting penyertaan dalam pertandingan tersebut. Kalah atau menang belakang cerita. Rakaman daripada sambutan hari jadi Aieman aku edit dan hantar ke Ellusionist.

Sekiranya aku menang pertandingan ni.....sekiranya la....sekiranya la kan...aku dapat limited Golden Arcane Deck. Apa lagi belasah je la. Ini peluang aku tunjukkan magic aku kepada dunia. Dapat naib johan pun boleh juga....pokoknya penyertaan hahahahahhahha. sila link laman di ellusionist untuk lihat video penyertaan saya. Terima kasih..

http://forums.ellusionist.com/showthread.php?88782-Arcane-Contest

1 comment:

Razzi said...

awk ahli ellusionist ??
sme lar sye