Monday, July 4, 2011

Fariz Hilmi Finalist Bakat TVWalaupun impian aku tidak tercapai masuk ke Bakat TV ni, namun rakan seperjuangan magic Mohamad Fariz Hilmi berjaya menunjukkan Magic adalah bakat yang sungguh menghiburkan dan berjaya masuk ke final. Persembahan beliau sungguh mengagumkan dan mempersonakan. Kehebatan beliau membuat manipulasi memang tidak boleh dipertikaikan. Tidak perlu diragui lagi kehebatan persembahan beliau.

Pada suku akhir lalu beliau membuat persembahan Card Manipulation, dan membawa beliau ke separuh akhir. Manakala separuh akhir pula beliau membuat CD manipulation. Sungguh berbakat beliau. Beliau melangkah ke peringkat akhir pada 19 Julai 2011 pukul 8.30 malam di TV2.

Semasa saya ke KL tempoh hari, saya sempat bertemu beliau dan berborak dengannya. Bagi saya beliau sudah memenangi untuk pertandingan Bakat TV ini kerana berjaya membawa bakat Magic yang dahulunya tidak diendahkan kini menjadi perhatian rakyat Malaysia. Saya berdoa agar beliau berjaya di akhir nanti. Saya pasti beliau akan berjaya . InsyaAllah. Magic kini terletak ditanganmu Fariz Hilmi..... teruskan usahamu....MAGICCC

No comments: