Tuesday, July 26, 2011

Hanya dengan iklan dapat faedahnya....




Churp Churp

satu lagi laman web yang menawarkan iklan berbayar yang mudah, sama seperti nuffnang juga. Tidak perlu buat apa-apa, hanya mendaftar dan share iklan sahaja. Simple mudah dan berfaedah,

Sejak daftar dengan nuffnang aku dah dapat RM100, free ja dapat duit hanya buat blog ni sahaja. siapa yang mahu bagi free duit begitu sahaja. Apa yang perlu daftar sebagai ahli dan letakkan iklan dan share kepada kawan-kawan. Tak da MLM nya......

sila link laman web site ni, bacalah detail macam mana boleh dpat faedahnya.... aku bukan gila duit cuma nak share rakan2 yang ada blog.... ada juga duit bayar broadband @ streamyx....

link:

No comments: