Tuesday, July 5, 2011

Program Motivasi AMAR 2011 Kini di Tawau Sabah


Akhirnya saya dengan rasminya membuka penyertaan untuk Program Motivasi AMAR 2011 Tawau Sabah. Program Motivasi tersebut akan dijalankan pada ketetapan berikut:

PROGRAM MOTIVASI AMAR 2011 TAWAU SABAH
TARIKH: 23 OKTOBER 2011
HARI: AHAD
TEMPAT: AUDITORIUM PERPUSTAKAAN TAWAU
PUKUL: 9.00 am - 1.00 pm
YURAN: RM30

Tarikh asal program ini iaitu 30 Oktober 2011, atas kesulitan yang tidak dapat dielakkan, kami terpaksa mengawalkan program ini. Program ini terbuka kepada semua pelajar sekolah menengah diseluruh Sabah iaitu berumur 13 tahun ke atas. Namun begitu, adalah dialu-alukan peminat-peminat AMAR untuk turut serta dalam program motivasi ini. Inilah peluang keemasan peminat-peminat AMAR dikawasan Sabah untuk berjumpa beliau.

Penyertaan hanya terhad kepada 300 orang sahaja. Jadi jangan tunggu lama-lama, siapa cepat dia dapat. Daftar dengan segera, sementara masih ada kekosongan adalah digalakkan untuk mendaftar awal. Saya pasti Program Motivasi AMAR ini adalah program motivasi beliau yang paling meletup pernah diadakan di Malaysia. Program Motivasi AMAR adalah julung-julung kalinya diadakan di Sabah. Ini adalah kali pertama beliau mengadakan program motivasinya di Sabah.

InsyaAllah, sekiranya ada kelapangan pasukan Magictawau akan mempromosikannya di sekolah-sekolah sekitar Tawau. Sebarang kesulitan atau ingin mendaftar terus dengan kami boleh menghubungi 012-8161599 (Alif) atau layari laman web kami www.magictawau.net

No comments: