Tuesday, July 26, 2011

Ramadhan Mubarak


Ramadhan kembali lagi, aku fikir bulan ni la mau rehat, namun sebaliknya pula. Rezeki melimpah ruah puasa ni pula sampai ke hari raya. Alhamdullilah mungkin berkat kesungguhan dan semangat kerjasama pasukan kami mendapat kepercayaan pelbagai pihak. InsyaAllah mudah-mudahan ia diberkati Allah. Ibadah kena diteruskan walaupun apa jua halangan. Ia bukan alasan untuk menangguh sesuatu ibadah terutama puasa.

Salam ramadhan untuk semua pengunjung blog magictawau, kesudian anda membaca post yang terdapat dalam blog saya adalah suatu penghargaan untuk saya. Saya anggap ia sebagai sokongan berterusan dari kamu semua. Sokongan yang tidak putus-putus sehingga ke hari ini memberi banyak impak untuk diri saya.

Banyak liku-liku kehidupan sebagai magician telah ditempuhi dan dipelajari. Namun masih banyak yang perlu diperbaiki lagi. Rakan-rakan magician juga banyak membantu saya dalam bidang ini, kritikan dan nasihat banyak membantu saya memperbaiki persembahan silap mata saya.

Sekali lagi salam ramadhan untuk semua. Diharap show saya yang akan datang sentiasa menjadi motivasi untuk buat yang terbaik.

No comments: