Monday, March 19, 2012

Malaysia Street Hypnosis - Funny & SadVideo hypnosis seterusnya berkaitan dengan emosi. Perasaan sedih, gembira, ketawa, marah, takut, dan lain-lain berkait rapat dengan minda bawah sedar kita. Tidak haitran sekiranya kita melihat cerita sedih kita akan menangis dan beremosi. Ini kerana minda kita bersedia untuk menerima cerita sedih berkenaan. Begitu juga dengan cerita jenaka. Sekiranya minda kita bersedia dengan jenaka mereka kita pasti akan ketawa.

Begitu juga sekiranya kita melihat sesorang sedang makan limau yang sangat masam. Secara automatik air liur dimulut kita akan keluar, seolah-olah kita turut merasa masamnya limau yang dimakan. Semua ini berkaitan dengan minda bawah sedar kita yang penuh dengan misteri.

Oleh itu, saya telah mengaktifkan emosi kawan kita dengan menggunakan duit syling untuk melahirkan perasaan lawak dan sedih. Hanya menggunakan syiling perasaan tersebut boleh kita tonjolkan sekiranya minda kita bersedia menerima arahan. Permainan minda bawah sedar ini sangat menghiburkan dan perlu diterokai untuk kebaikan diri sendiri.

1 comment:

Unknown said...

bleh ajar hypnosis percuma sbb ank sya selalu isap rokok