Friday, March 9, 2012

Program Motivasi AMAR 2012 (SMK Pengiran Omar 2 )

Sipitang daerah yang berhampiran negeri Sarawak & Negara Brunei. Jelajah AMAR ke SMK Pengiran Omar 2 sungguh mengagumkan. Semuanya berjalan lancar, pada awalnya saya dan AMAR tersesat mencari sekolah berkenaan. Setelah pusing-pusing dan bertanya akhirnya kami jumpa juga sekolah berkenaan.


Kami menginap di hotel yang paling selesa dan mantap. Ndak sangka dalam hutan ada hotel bertaraf 4 bintang. Nasib baik jumpa tauke hotel di pekan Sipitang. Perjalanan mengambil masa 2 jam 15 minit dari Kota Kinabalu.

Seperti biasa AMAR dengan tips-tips belajar, silap mata, nyanyian dan lain-lain lagi memukau semua pelajar yang hadir pada hari itu. Saya juga tidak ketinggalan membuat silap mata motivasi dan sedikit aktiviti Motivasi untuk memeriahkan lagi program motivasi berkenaan.


Untuk sekolah yang berminat dengan perkhidmatan Motivasi AMAR boleh layari laman website www.amar.com.my untuk maklumat lanjut. Banyak pengalaman yang saya pelajari sepanjang jelajah motivasi AMAR di Sabah ini. Terima kasih AMAR Magical Production atas kepercayaan dan peluang yang diberikan kepada MagicTawau.

No comments: