Sunday, June 24, 2012

Back To The Kuhara...

Wah seronoknya dapat buat persembahan magic di sekolah menengah remaja dahulu. Sepertinya kembali ke alam sekolah semula buat persembahan wakil kelas , kelab dan persatuan. Bersempena Karnival Kuhara 2012 saya telah dijemput untuk memeriahkan majlis tersebut. Walaupun berlanggar dengan waktu kuliah ku tapi aku redah dengan selambanya. (Semut ndak akan datang kalau tiada gula)

Kenangan tingkatan1 hingga 6 rendah tersemat di sekolah ini. Teringat akan waktu-waktu tinggal di asrama yang penuh dengan kenangan. Suka dan duka semuanya dialami di sekolah menengah ini. Respon yang diberikan oleh murid-murid SMK Kuhara sangat memberansangkan. Seronok melihat mereka terhibur. 

Dapat berjumpa dengan bekas murid-murid yang aku ajar sekolah rendah yang kini semakin besar bujang dan perawan. Cepat masa berlalu. Melihat bekas-bekas murid yang di ajar ni baru sedar diri ini semakin tua. Ha,ha,ha...... Bekas murid-murid aku juga yang memberi support 300% dengan persembahan aku. Thanks murid-murid ku.
Tidak dilupa juga rakan-rakan Facebook juga memberi support kepada saya. Sokongan anda adalah inspirasi buat diriku. Terima kasih untuk SMK Kuhara Tawau atas jemputan yang penuh memori ini. Terima kasih untuk Junaidi MyTawau untuk gambar-gambar ini.


No comments: