Thursday, July 5, 2012

www.tawaumagic.com

Apa boleh buat? aku terpaksa mengubah domain blog ini disebabkan masalah teknikal yang tidak dapat dielakkan. Aku tidaklah pakar dalam bidang membina website ni. Aku lebih suka benda yang sudah siap websitenya macam blogspot ni la. Jadi aku mengambil keputusan untuk mengubah laman blog ini ke www.tawaumagic.com

Diharapkan pelanggan setia silap mata dan badut Magictawau Team tidak kehairanan perubahan website ini.  Mungkin kamu tidak dapat link website sebelum ini iaitu blog.magictawau.net. Jadi, ini website muktamad.
Terima kasih untuk Abang Jamil Aziz menjemput kami untuk membuat persembahan di Sabah Idol di Eastern Plaza . Kami rasa bertuah Magictawau Team menjadi pilihan untuk menghiburkan pertandingan tersebut. Juga terima kasih kepada penyanyi lagenda Sabah Peter Dicky Lee atas kesudian persembahan kami di Sabah Idol ini.

Khidmat lebih daripada magic diperlukan oleh beberapa pihak. Terima kasih atas kepercayaan tidak terhingga pihak-pihak yang sangat mempercayai khidmat Magictawau Team. Kami akan buat sebaik yang boleh. Sebelum puasa ni nyanyi lagu "Macam Di KK" lagi.

No comments: