Tuesday, August 28, 2012

Bomoh Revealed (Pembongkaran Rahsia Bomoh)


Tiada yang berkuasa melainkan Allah S.W.T dan Nabi Muhammad itu pesuruh Allah. Sedikit masa lagi saya akan buat pembongkaran rahsia terbesar bomoh. Dengan terdedahnya rahsia ini, maka anda akan tahu siapa bomoh penipu yang terbesar di Malaysia ini. Siap sedia anda semua bomoh-bomoh penipu.

Kalau di Amerika ada "MASKED MAGICIAN" dengan rancangan TV yang terkenal " Magic Revealed. Di Malaysia pula dengan beraninya saya membongkar " Pembongkaran Rahsia Bomoh". Setelah bertahun-tahun mentelaah ilmu silap mata dan hypnosis. Banyak yang saya jumpa perkara dan perbuatan yang sering dilakukan oleh bomoh untuk menipu mangsa-mangsanya dan yang pelik masih ramai yang mempercayai mereka.

Ingat yang berkuasa hanya Allah S.W.T. Kalau mahu berubat sekali pun, carilah dan selidiki latar belakang pusat perubatan tersebut. Tanya dengan orang-orang kesahihan pusat perubatan tersebut.

Rasullah S.A.W pernah bersabda:
Barangsiapa yang mendatangi bomoh untuk bertanya tentang sesuatu perkara lalu dia membinarkan apa yang bomoh itu katakan, maka tidak diterima solatnya selama empat puluh hari. ( HR Muslim )

Agama Islam menjatuhkan hukum berbomoh adalah SYIRIK (Menyekutukan Allah). Orang Islam yang menyekutukan Allah tidak akan diampunkan dosanya buat selama-lamanya hingga akhirat kelak.

Allah S.W.T berfirman:
 Sesungguhnya Allah tidak akan mengampuni dosa syirik, dan Dia mengampuni segala dosa yang selain dari (syirik) itu, bagi siapa yang dikehendaki-Nya. Barang siapa yang mempersekutukan Allah, maka sungguh ia telah berbuat dosa yang besar. ( Al-Nisa' / 4 : 48 )

Tidak cukup dengan itu, orang syirik dengan Allah S.W.T akan diharamkan masuk ke dalam syurga.

Allah S.W.T berfirman:
Sesungguhnya orang yang mempersekutukan (sesuatu dengan) Allah, maka pasti Allah mengharamkan kepadanya surga, dan tempatnya ialah neraka, tidaklah ada bagi orang-orang zalim itu seorang penolong pun. ( Al-Maidah / 5 : 72 )

 Jika kita sentiasa beriman dan beramal soleh kepada Allah. Yakinlah kita akan sentiasa dilindungiNya. Ingat senjata umat Islam yang paling kuat adalah "DOA". Berdoalah selalu InsyaAllah akan dimakbulkan oleh Allah. TAKBIR!!!

No comments: