Thursday, December 20, 2012

Harith Irfan Birthday & Video Mimpi Ke Bintang

Selamat hari jadi diucapkan untuk adik Abdul Harith Irfan. Juga anak kepada senior ku di SMK Kuhara dahulu. Semunya sudah beranak-pinak dan sudah kahwin belaka. Nampaknya semua rakan-rakan zaman sekolah kini sudah ke alam tua. Ha,ha,ha, termasuklah aku sendiri. Umur 28 tahun sudah ada 3 orang anak. Alhamdulilah rezeki daripada Allah. Saya, Armand dan Hafiz turut sama memeriahkan sambutan hari jadi tersebut di Marca Polo Hotel. Semuanya berjalan dengan lancar. Kali ini berani mencuba silap mata yang baru.

Seterusnya kembali semula mengenai program Mimpi Ke Bintang. Saya sudah upload video persembahan tempoh hari ke dalam youtube. Banyak respon daripada rakan-rakan, ada yang marah, ada redha dan ada yang memberi semangat. Walau apa pun saya telah buat yang terbaik. Mungkin juri ingin lebih luar biasa daripada yang lain walaupun banyak perserta pelik daripada biasa. 

Setelah tamat pencarian bakat Mimpi Ke Bintang di Negeri Sembilan. Saya dapat buat kesimpulan pencarian bakat ini tertumpu kepada bakat kanak-kanak sahaja. Tidak kira bakat mereka luar biasa atau pelik biasa. Saya doakan rakan perjuangan Saya Erpan akan berjaya diperingkat seterusnya. Harap tidak kalah dengan bakat luar biasa pelik mereka.


No comments: