Tuesday, January 1, 2013

Berakhirnya tahun 2012...

Di hujung tahun 2012, Alhamdulilah banyak rezeki yang tidak di duga. Show dan jualan barangan silap mata tanpa henti berterusan. Sampai masa tidur pun duit masuk. Berkat usaha yang gigih dan sabar alhamdulilah membuahkan hasil. Terima kasih untuk rakan rapat ku yang sentiasa berjuang tempuh segala pahit manis bersama Arman, Hafiz dan Irfan. 


Mereka banyak membantu saya dalam bidang silap mata ini. Berjuang dengan mereka sungguh mengembirakan hati. Walaupun kadang-kadang bergaduh juga, namun pergaduhan kami pergaduhan yang dijadikan mainan. Dan kami sendiri tidak tahu sama ada kami bergaduh atau berlawak. Itulah kawan-kawan ku Arman, Hafiz dan Irfan.

InsyaAllah tahun hadapan, aku lebih tumpukan kerjaya utama aku sebagai guru, sekiranya ada kesempatan dan peluang aku akan buat show magic juga. Manakala ceramah motivasi ke sekolah pula mengikut keadaan juga kalau free, bolehlah aku bagi. InsyaAllah Jelajah Motivasi AMAR tiada halangan akan join sekali lagi. Jualan barangan silap mata akan diteruskan dan ditingkatkan kualiti.


Selamat datang 2013, mari teruskan perjuangan hidup dengan penuh berani, tabah dan cekal. Hidup di dunia hanya untuk mencari bekalan di akhirat yang kekal abadi.

No comments: