Monday, February 18, 2013

Aisyah Birthday Party, CNY & Pertandingan Fotografi

Kali ini saya rangkumkan ketiga-tiga show yang berlangsung baru-baru ini. Oleh kerana terlalu sibuk sukar untuk saya update blog ini. Maklumlah, kita ni bukan robot, pandai juga penat. Sampai rumah syak, terus tidur. Tapi saya rasa gembira dan seronok dengan rutin kehidupan begini.


Hari jadi Aisyah di Taman Ria 3, seperti sedia maklum kami menyediakan, Magic , Clown & Game Show untuk setiap persembahan hari jadi. Semuanya berjalan lancar, keluarga adik Aisyah memang spoting gila. Sampai gila mereka mengatasi gila kami. Seronok bersama keluarga ini. Kanak-kanak dan dewasa turut sama-sama terlibat dalam aktiviti yang kami jalankan.

Tahun Baru Cina pula sekali lagi kami diberi kepercayaan oleh Tan Sri Dato Liew Yun Faa untuk memeriahkan majlis sambutan tahun baru cina di rumahnya sendiri di Taman Leeka. Sambutan tersebut turut dihadiri Ketua Menteri Sabah dan pemimpin-pemimpin yang lain.

Satu persembahan lagi sempena pertandingan Fotigrafi Karnival Kebudayaa. Kami membuat persembahan silap mata dan buat pertama kali kami membawa rakan baru kami ADUL THE PUPPET. Rasa gembira melihat semua hadirin gembira dan terhibur dengan persembahan kami.

Kepada mana-mana pihak yang belum berpeluang melihat persembahan kami. Saya jamin anda tidak akan kecewa. Cepat hubungi kami segera. 012-8161599.

No comments: